Sprøjtepuds på Lolland

Hold din facade pæn med en sprøjtepudsning

Har du et hus i Nakskov eller et andet sted på Lolland, som trænger til at få pudset facaden?

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at pudse facaden. Det kan både være fordi, facaden i forvejen er pudset, men i løbet af årene er blevet slidt, så den trænger til en opfriskning.

Men det kan også være for at reparere en gammel mur, hvor stenenes overflade er begyndt at skalle af, eller hvor fugerne er grimme eller ujævne. Samtidig kan det også bare være fordi, du synes, at huset bliver pænere med en pudset facade.

Hos TC Entreprise har vi specialiseret os inden for sprøjtepuds til både erhverv og private.

3 gode grunde til, hvorfor du bør vælge sprøjtepuds

  • Du får det bedste resultat
  • Din ejendom bliver hurtigere færdigrenoveret
  • Det er billigere end traditionel pudsning med bræt

Hvorfor vælge sprøjtepuds?

Vi har valgt at anvende sprøjtepuds af flere grunde. Først og fremmest opnår vi en langt bedre vedhæftning ved at sprøjte pudsen på, end hvis vi anvender traditionelt pudsearbejde. Du får altså et bedre resultat, da pudsen sidder bedre fast.

Samtidig går arbejdet med sprøjtepuds hurtigere, end hvis der pudses med et stålbræt. Når vi kan udfører jobbet hurtigere, betyder det, at vi sparer arbejdstimer. På den måde bliver det også billigere for dig.

Det er især en fordel at anvende sprøjtepuds, hvis der er tale om et større areal, der skal pudses.

Her er en facade færdigbehandlet med sprøjtepuds
Her sprøjtepudser Thomas en facade

Vi udfører dine pudseopgaver

At anvende sprøjtepuds kræver, at der investeres i specielle maskiner, og at ens mandskab er uddannet til at håndtere maskinerne. Det er derfor ikke alle murerfirmaer, der tilbyder sprøjtepuds.

Hos TC Entreprise har vi de bedste maskiner, og vi sørger for, at vores medarbejdere altid er opdaterede og i stand til at udføre arbejdet i høj kvalitet. Derfor er vi også i stand til at pudse facader for både private og erhvervskunder.

Vi har naturligvis også kompetencen til at pudse på traditionel facon. Vi vælger derfor altid, hvilken metode der er mest optimal i forhold til lige netop dit projekt.

Vi udfører flere forskellige pudseopgaver som f.eks. facadepuds, indfarvet puds, netpuds-renovering (både med og uden isolering) samt pudsning af lofter.

Skal vi sprøjtepudse dine facader?

Har du en facade eller andet der skal pudses? Vores placering i Nakskov betyder, at vi kan udføre dine pudsningsopgaver på hele Lolland.

Ring til os på 42 18 11 46, så tager vi en snak om dine behov og sender dig et skriftligt tilbud. Du er naturligvis også velkommen til at udfylde kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du brug for at få udført andet murerarbejde af en professionel og ordentlig murer på Lolland, udfører vi også blandt andet fugearbejde og fundamenter.

Lad os klare sprøjtepudsningen


home-men-img
I virksomheden beskæftiger vi faglærte medarbejdere indenfor bygningskonstruktører og murere

Vi gør meget ud af at holde medarbejderne opdateret med diverse kurser relateret til vores fagområde. På den måde kan vi sikre kunderne at arbejdet, og kvaliteten er i top til konkurrencedygtige priser.

Murermester Thomas Christiansen
Vi er medlem af
home-garanti-img