Velkommen til TC Entreprise

Sætter du pris på ordentligt murerarbejde? Så ring til mig

Mit navn er Thomas Christiansen, og jeg har arbejdet som håndværker i cirka 15 år. Jeg har altid brændt for at levere et godt professionelt stykke håndværk, der holder i mange år. For 3 år siden besluttede jeg derfor at starte mit eget firma.

Da jeg selv bor i lokalområdet, er det vigtigt for mig, at jeg kan se mine kunder i øjnene med vished om, at jeg har leveret et stykke arbejde i høj kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

Vi udfører alle former for murerarbejde, og vores speciale er arbejde med sprøjtepuds, fugearbejde og fundamenter.

I løbet af de 3 år der er gået, er der kommet flere og flere kunder til, og firmaet beskæftiger nu 5 mand, hvoraf der også er en elev.

For at sikre at vi fortsat kan levere arbejde i høj kvalitet, er det vigtigt for mig, at mine ansatte er uddannet i branchen, og at alle i firmaet bliver opdateret med relevante kurser inden for murerarbejde og bygningskonstruktioner.

Derfor skal du vælge os

  • Opgaver udføres til tiden
  • Faglærte med mange års erfaring
  • Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Udfører alle slags murerarbejde
  • Stort fokus på kundens ønsker og deres tilfredshed
TC Enterprise murer på Lolland

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Ingen arbejdsopgaver er ens, hvorfor vi ikke har en fast pris på vores ydelser. Alt afhænger er opgavens omfang og andre faktorer – kontakt os derfor for flere informationer eller spørgsmål.

Vi kan uden tvivl hjælpe dig med din næste mureropgave, så ring til os på 42 18 11 46. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os i dag


home-men-img
I virksomheden beskæftiger vi faglærte medarbejdere indenfor bygningskonstruktører og murere

Vi gør meget ud af at holde medarbejderne opdateret med diverse kurser relateret til vores fagområde. På den måde kan vi sikre kunderne at arbejdet, og kvaliteten er i top til konkurrencedygtige priser.

Murermester Thomas Christiansen
Vi er medlem af
home-garanti-img