Fugearbejde på Lolland

Giv et godt indtryk med nye fuger

Det første du ser, når du nærmer dig en ejendom, er muren. Uanset om du skal have gæster i dit private hjem, eller om du får kunder eller forretningsforbindelser på besøg i din virksomhed, er det vigtigt, at du kan efterlade et godt førstehåndsindtryk.

Hos TC Entreprise har vi specialiseret os i fugearbejde til både private og erhverv. Vi arbejder blandt andet med fugning af murværk, så muren igen kommer til at fremstå velholdt.

Foruden at give dine mure et pænere udseende, er fugearbejdet også med til at sørge for, at dit murværk ikke falder fra hinanden. Samtidig mindsker du også risikoen for fugtskader, når du får udskiftet dine fuger.

Vi laver alle former for fuger

Vi udskifter de gamle fuger, hvis de trænger til det og erstatter dem med nye. Vi tilbyder at lave alle typer af fugning.

Se listen nedenfor:

  • Udvendige og indvedige facader
  • Vådrum
  • Køkkenelementer og bordplader
  • Døre og vinduer

Ønsker du nye eller udskiftning af fuger?

Der er naturligvis også andre områder end ydermuren, der kan trænge til fugearbejde.

Hvis du for eksempel udskifter dit køkken eller elementer i et vådrum, er det vigtigt, at der er korrekt fuget. Hvis ikke fugerne er lavet ordentligt, kan der opstå fugt, som kan medføre skader.

Vi udfører desuden også meget fugearbejde omkring døre og vinduer. På den måde kan vi medvirke til at gøre din ejendom mere energibesparende. Det hænger sammen med, at indgangsdøre og vinduer kan “give sig”, når de bliver ældre. Dermed bliver de mere utætte.

Ved at udføre nyt fugearbejde omkring dørene og vinduerne, kan de blive tætte igen. Et korrekt udført fugearbejde kan dermed gøre din fremtidige varmeregning væsentlig mindre.

  • Skal vi lave dit fugearbejde på Lolland?
  • Lad os sørge for, at fugearbejdet hos dig er i orden
  • Fugearbejde på Lolland sikrer dig mod fugt i huset

Skal vi lave dit fugearbejde?

Hos TC Entreprise ønsker vi altid at sørge for, at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor kan du altid være sikker på, at dit fugearbejde bliver udført med fokus på godt håndværk og høj kvalitet.

Vi sørger for at overholde alle aftaler og informerer løbende om, hvordan arbejdet forløber. Og så kører vi ikke hjem, før vi har ryddet op efter os.

Lad os klare dit fugearbejde

Har du brug for at få udført fugearbejde i Nakskov eller et andet sted på Lolland?

Så ring til os på 42 18 11 46. Så tager vi en snak om dit behov, hvorefter vi kan sende et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Trænger hele din facade derimod til en opfriskning, udfører vi også pudsning af facader.

Kontakt os i dag


home-men-img
I virksomheden beskæftiger vi faglærte medarbejdere indenfor bygningskonstruktører og murere

Vi gør meget ud af at holde medarbejderne opdateret med diverse kurser relateret til vores fagområde. På den måde kan vi sikre kunderne at arbejdet, og kvaliteten er i top til konkurrencedygtige priser.

Murermester Thomas Christiansen
Vi er medlem af
home-garanti-img